Első szex játékokkal: mit tegyünk, hogy NE legyen kínos?

első szex szexjátékokkal

Az első szex az esetek nagy többségében kínosra sikeredik, pláne, hogyha ez az első szeretkezés szexjátékokkal. Van az a mondás, hogy valami akkor kínos, ha azzá tesszük. Ebben van némi igazság, hiszen lehetnek bénázások az ágyban, de ha lazán kezeljük a dolgot, és képesek vagyunk nevetni magunkon, akkor jó élményként könyveljük el az aktust. 

 

A szex hihetetlen sebezhetőséget kíván meg mindegyik féltől elvégre teljesen meztelenül csináljuk (tisztelet a kivételnek ;D). Ez a sebezhetőség pedig még inkább tetőfokára hághat akkor, ha partnerünkkel közöljük, hogy kipróbálnánk közösen egy szexjátékot. 

 

Sokan tartózkodnak a szexjátékok gondolatától a hálószobában, de ha tovább olvasol, megmutatjuk, hogy mik azok a trükkök, aminek segítségével az első szex még szexjátékok társaságában is lehet szexi, izgalmas és szórakoztató.

1. Az Első szex előtti NAGY beszélgetés

Hogyan tálaljuk párunknak, hogy kíváncsiak vagyunk a közös játszadozásra? 

 

Az első dolog, amit számításba kell vennünk a következő: párunknak rosszul eshet, vagy egyenesen megsértődhet a közös szexjáték használat hallatán. Így mikor nekikezdünk a monológunknak, hogy miért is jó, ha belecsempésztek egy-egy játékot az aktusba, akkor ne felejtsd el tudatosítani benne, hogy nem őt akarod helyettesíteni egy vibrátorral vagy kompenzálni a teljesítményét a hálószobában. Amikor elmeséled a szexjátékok jótékony hatásait, akkor próbáld azt hangsúlyozni, hogy ez miért lehet előnyös MINDKETTŐTÖK számára. Persze ezt nem egy 15 diás ppt prezentációban kell előadni. ;D

 

Rengeteg olyan párvibrátor és más szexjáték létezik, ami a férfi és a nő örömeit is szolgálja. Győzd meg, hogy mennyire izgatott vagy, hogy Te majd az adott szexjátékkal, hogyan fogod őt kényeztetni. Mondd el neki, hogy ezzel az újdonsággal még intimebb együttlétet tudtok megteremteni. Hidd el ilyen formában nem fog majd nemet mondani az ajánlatodra! 

2. Együtt válasszatok játékot: shopping randi szexi módban

A közös bevásárló túra egy másik ok, amivel meggyőzheted párod, hiszen ez egy kevésbé szokványos randi ötlet, ami sokaknak érdekes lehet. A megfelelő szexjáték közös kiválasztása növelheti köztetek az intimitást, mivel partnered látja, hogy ez tényleg kettőtökről szól, és a véleménye számításba van véve. 

 

Azonban készülj fel arra is, hogy a szexshop shopping túra nem fogja annyira lázba hozni, mint ahogy azt te elképzelted. Előfordulhat, hogy a komfortzónáján ez már kívül esik, ami teljesen normális. Ilyen esetben beszéljétek meg otthon, hogy melyik játék működne az első szex alkalmával. Ez a játék lehet bármi. Ha a BDSM iránt érdeklődtök, akkor első körben egy szimpla bilincs is megteszi, de ha az összesimulás, és gyengéd szeretkezés a ti terepetek, akkor egy párvibrátor is jó választás lehet. A lényeg, hogy a vásárlás előtt megbeszéljétek, hogy milyen irányba indul a közös utazás. 

3. Mik a legjobb játékok a szexjátékos első szex alkalmával?

Párvibrátor 

Talán ez a fajta szexjáték a leginkább magától értetődő, azonban sokszor trükkös lehet a használata. A párvibrátorok esetében mindenképpen a gyakorlat teszi a mestert! A Satisfyer Double Joy párvibrátor megkönnyíti majd az első alkalmat. Nőként kifejezetten előnyös ez a szerkentyű, mert a hüvelyi és a csikló általi stimuláció egyszerre valósul meg, így az orgazmushoz vezető út rövidebb lesz majd. Mindemellett a férfiaknak is kedvező, mert a behatolás közben bent lévő vibrátor kisebb nyúlványának rezgése stimulálja a pénisz egészét. Mi több a játék miatt a hüvely is szűkebbnek fog érződni!

első szex szexjátékokkalBilincs

Vadabb vizekre eveznétek a BDSM-mel, de a paskoló használata még távoli ábrándnak tűnik? A bilincs a legjobb kezdés a powerplayhez. Kipróbálhatjátok, hogy melyikőtök élvezi jobban, ha megbilincselik és kényeztetik elvesztve az irányítást párja felett. 

Péniszgyűrű

A péniszgyűrű kezdésnek egy költséghatékony választás. Használata nagyon egyszerű: a pénisz tövére, makkja alá vagy a golyókra húzzátok fel erekció állapotában és kész. A péniszgyűrű segítségével még keményebb és hosszantartóbb erekciót tudtok elérni, ami akár a szex idejét is meghosszabbíthatja. Ha pedig még egy kis extra effektre vágynátok, akkor a vibrációs péniszgyűrűt javaslom. Felfelé fordítva szex közben tökéletesen ráilleszkedik a csiklóra, apró rezgésekkel stimulálva azt.

első szex szexjátékokkalSzexjáték kezdő szettek

Nem tudjátok, hogy mit válasszatok? Annyi szexjáték létezik, hogy egyszerűen képtelenség felmérni, hogy melyik a legjobb számotokra? Válasszatok egy szettet, amiben csupa új dolgokat találtok majd. A 4 Play Couples Kit az elsőszámú petting csomag, amely tartalmaz egy pici vibrátort, pénisz gyűrűt, análdugót és egy ujjazót, péniszköpeny. Kell ennél több?

4. Sexy Time! Mi történhet a “játékos” szex közben?

Indítsátok úgy, mint általában, és ha valamelyikőtöknek eszébe jut, hogy becsempészhetnétek a szexjátékot ne habozzon szólni! Ha előre megbeszélitek, hogy a következő szex alkalmával előveszitek a péniszgyűrűt, akkor az mesterkéltté teszi az egész együttlétet. 

 

Az még forróbbá teheti a hangulatot, hogyha elmondod partnerednek szex közben, hogy milyen ellenálhatatlan és vadító miközben kényeztet téged, és hogy mennyire beindultál tőle. A szexjátékot nem érdemes említeni, hiszen a partnered így megkérdőjelezheti, hogy most neki bókolsz vagy a játéknak. Mondjátok el egymásnak, hogy mennyire jó a szex! Lehet, hogy ennek köszönhetően akár rutinszerűvé is válik a szexjátékos szeretkezés! 😉

Ha kíváncsi vagy még több tippre, ami segítheti a szexuális és nemi életeteket, kattints a Női Boldogság YouTube csatornájára!


Kapcsolódó bejegyzések