Üdvözöllek a szexshopban, ahol a drogérias termékek széles választékával várunk. Itt megtalálhatod mindazt, amire szükséged lehet az intim egészséged és a szexuális élményeid javításához. A drogérias termékek főcsoportja olyan különleges és izgalmas termékeket foglal magában, amelyek segíthetnek felfedezni és kielégíteni a szexuális vágyaidat.

Az egyik legfontosabb termékcsoport a síkosítók. Ezek a kényelmesen használható termékek segítenek csökkenteni a súrlódást és növelni az élvezetet az intim pillanatokban. Különböző típusú síkosítók közül választhatsz, például vízbázisú, szilikon alapú vagy hibrid síkosítók, amelyek kiválóan alkalmasak a különböző igények kielégítésére.

Az intim tisztálkodási termékek is fontos szerepet játszanak a szexuális egészség és a higiénia fenntartásában. Ezek a termékek speciálisan kifejlesztettek az intim területek tisztítására és frissességének megőrzésére. Különböző illatokban és formulákban elérhetők, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

A fogamzásgátlók is részei a drogérias termékek kínálatának. Ezek a termékek segítenek megelőzni a nem kívánt terhességet és védelmet nyújtanak a szexuális úton terjedő fertőzések ellen is. Különböző típusú fogamzásgátlók közül választhatsz, például óvszerek, fogamzásgátló tabletták vagy hormonális tapaszok.

A tesztelők is fontosak lehetnek a szexuális egészség megőrzése szempontjából. Például a terhességi tesztek segítenek meghatározni, hogy terhes vagy-e, míg a szexuális úton terjedő fertőzés tesztek lehetővé teszik a fertőzések korai felismerését és kezelését.

A drogérias termékek kényelmesen elérhetők a szexshopokban, ahol diszkrét és barátságos környezetben vásárolhatsz. A szexshopok szakértői készséggel segítenek a termékek kiválasztásában és válaszolnak a felmerülő kérdéseidre. Így biztos lehetsz abban, hogy a drogérias termékek segítségével fokozhatod a szexuális élményeidet, gondoskodhatsz az intim egészségedről és élvezheted a szexuális kalandok izgalmas világát.

162 db terméket találtunk

Nézet: 2 3 4 5 6

Rendezés

Kategóriák

Ár szerint

Hossz

Szín

Anyag

Speciális jellemző

Márka

Kiszerelés

Adalet – Ocean Heavy – Menstruációs Bugyi

11 990 Ft Áfát tartalmaz
L
M
S
XL
XXL
Clear

All Purpose Toy Cleaner fertőtlenítő

2 590 Ft5 190 Ft Áfát tartalmaz
50 ml
100 ml
200 ml
Clear

AQUAglide, 125 ml vízbázisú síkosítók

5 390 Ft Áfát tartalmaz

AQUAglide, 200 ml vízbázisú síkosítók

6 590 Ft Áfát tartalmaz

AQUAglide, 50 ml vízbázisú síkosítók

1 933 Ft Áfát tartalmaz

BUTTR – Anális Zuhany – 160ml

6 990 Ft Áfát tartalmaz

clean n safe, 100 ml fertőtlenítő

5 090 Ft Áfát tartalmaz

clean n safe, 200 ml fertőtlenítő

5 821 Ft Áfát tartalmaz

Diszkrét Tároló Szexjátékhoz

2 990 Ft Áfát tartalmaz