A szexshop “Szérumok” kategóriája izgalmas és sokoldalú termékeket kínál, amelyek fokozzák az élvezetet és kényelmet a szexuális élmények során. A kategória tartalma számos különböző típusú szérumot foglal magában, amelyek különleges hatásokat nyújtanak.

A stimuláló szérumok olyan termékek, amelyek serkentik az érzékenységet és fokozzák az intim pillanatok intenzitását. Ezek a szérumok különleges összetevőkkel rendelkeznek, amelyek serkentik a vérkeringést és növelik az érzékenységet az intim területeken. Így intenzívebb és élvezetesebb élményt nyújtanak.

A hűsítő és melegítő szérumok izgalmas érzéseket nyújtanak a szexuális élmények során. A hűsítő szérumok kellemes hűvösséget biztosítanak, míg a melegítő szérumok enyhe melegséget hoznak létre az intim területeken. Ezek a szérumok fokozzák az érzékenységet és hozzájárulnak az intenzív és érzékien izgalmas élményekhez.

A szérumok kategóriájában megtalálhatók továbbá a hüvelyszűkítő szérumok, amelyek segítenek fokozni a szorítást és szűkíteni a hüvelyt. Ezek a szérumok speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek feszesíteni és szűkíteni az intim területeket. Így intenzívebb és kielégítőbb élményt nyújtanak mindkét fél számára.

A folyékony vibrátorok szérumok olyan termékek, amelyek izgalmas vibrációs hatást nyújtanak az intim területeken. Ezek a szérumok speciális formulákkal rendelkeznek, amelyek serkentik a vibrációt és fokozzák az érzékenységet. Így intenzív és izgalmas élményt nyújtanak a szexuális játékok során.

A szérumok kategóriájában megtalálhatók továbbá az erekció növelő szérumok, amelyek segítenek fokozni és megtartani az erekciót. Ezek a szérumok speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek növelni a véráramlást az intim területeken, így erősebb és hosszabb ideig tartó erekciót eredményeznek.

Az orális szexhez szérumok olyan termékek, amelyek segítenek fokozni az élvezetet és kényelmet az orális szex során. Ezek a szérumok kellemes ízekkel és illatokkal rendelkeznek, amelyek élvezetesebbé teszik az élményt mindkét fél számára. Így intenzívebb és érzékien izgalmas élményeket nyújtanak.

A késleltető szérumok olyan termékek, amelyek segítenek késleltetni a korai magömlést és hosszabb ideig

Showing all 15 results

Nézet: 2 3 4 5 6

Rendezés

Kategóriák

Ár szerint

Hossz

Speciális jellemző

Márka

Kiszerelés

Eros – Anál Ápoló Spray – 30ml

5 390 Ft Áfát tartalmaz

JoyDrops késleltető spray (50ml)

4 090 Ft Áfát tartalmaz

NYMPHORGASMIC CREAM 15ml vágyfokozó gél

2 365 Ft Áfát tartalmaz