A szexshopokban a higiénia kategóriája olyan termékeket kínál, amelyek segítenek megőrizni az intimitást és tisztaságot a szexuális életben. Ez a kategória olyan termékeket foglal magában, amelyek kifejezetten a higiéniára és a biztonságra fókuszálnak.

Az egyik legfontosabb termékcsoport a szexuális higiéniához kapcsolódó termékek, mint például a szexuális segédeszközök tisztítószerei. Ezek a speciális tisztítószerek hatékonyan és biztonságosan tisztítják meg a vibrátorokat, dildókat, anális játékszereket és más szexuális segédeszközöket. A rendszeres tisztítás nemcsak az eszközök hosszabb élettartamát biztosítja, hanem meg is óv a fertőzésektől és baktériumoktól.

Emellett a higiénia kategóriájában megtalálhatók a szexuális higiéniához kapcsolódó egyéb termékek is, mint például az intimszappanok és az intimbetétek. Ezek a termékek kíméletesen tisztítják és frissítik az intim területeket, és segítenek megőrizni a pH-egyensúlyt. Az intimbetétek kényelmes és diszkrét védelmet nyújtanak a mindennapi használat során.

A higiénia kategóriájában megtalálhatók továbbá a fertőzések megelőzését szolgáló termékek, mint például a fertőtlenítő spray-k és a hüvelyi pH-egyensúlyt támogató kiegészítők. Ezek a termékek segíthetnek megelőzni a fertőzéseket és fenntartani a hüvely egészségét.

A szexshopokban a higiénia kategóriája kiemelt fontosságot tulajdonít az intimitás és tisztaság megőrzésének. A termékek minőségi és biztonságos anyagokból készülnek, és segítenek megőrizni a szexuális élet higiéniáját és biztonságát.

Fedezd fel a higiénia kategóriáját a szexshopban, és találd meg a kényelmes és biztonságos termékeket, amelyek segítenek megőrizni az intimitást és tisztaságot a szexuális életedben. Gondoskodj a saját higiéniádról és biztonságodról a legjobb termékekkel és megoldásokkal!

Showing all 16 results

Nézet: 2 3 4 5 6

Rendezés

Kategóriák

Ár szerint

Hossz

Márka

Kiszerelés

All Purpose Toy Cleaner fertőtlenítő

2 590 Ft5 190 Ft Áfát tartalmaz
50 ml
100 ml
200 ml
Clear

BUTTR – Anális Zuhany – 160ml

6 990 Ft Áfát tartalmaz

clean n safe, 100 ml fertőtlenítő

5 090 Ft Áfát tartalmaz

clean n safe, 200 ml fertőtlenítő

5 821 Ft Áfát tartalmaz

Diszkrét Tároló Szexjátékhoz

2 990 Ft Áfát tartalmaz

Dream Toys – Análmosó – Kezdőknek

3 990 Ft Áfát tartalmaz

HOT BIO Cleaner Spray 50 ml fertőtlenítő

3 337 Ft Áfát tartalmaz

X-EPIL Intimo – Intim Törlőkendő

795 Ft Áfát tartalmaz