A BDSM kategória további előnye, hogy lehetőséget ad az intim kommunikáció és a bizalom mélyítésére a partnerkapcsolatban. A BDSM játékok és eszközök segítségével a partnerek megismerhetik egymás vágyait, határait és fantáziáit, és együtt felfedezhetik az új szexuális dimenziókat. Az alárendelés és dominancia játékok lehetővé teszik a szerepek váltását és az új érzelmek átélését, ami izgalmas és intenzív élményeket eredményezhet.

A BDSM kategória termékei között megtalálhatók különböző típusú kötöző eszközök, mint például bilincsek, kötelek és szemmaszkok, amelyek segítségével a partnerek testi és érzelmi határaikat ismerhetik meg. Emellett a csiklandók, tollak és egyéb kiegészítők is részei lehetnek a BDSM játékoknak, amelyek további izgalmat és élvezetet nyújtanak.

A BDSM kategória termékei kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztonságosak és könnyen tisztíthatóak. Fontos azonban, hogy mindenki megfelelően tájékozódjon a használati útmutatóról és a biztonsági előírásokról, hogy a BDSM játékok biztonságosan és felelősségteljesen használhatóak legyenek.

A BDSM kategória segítségével felfedezheted a szexuális fantáziáidat, mélyítheted a partnerkapcsolatodat és élvezheted az izgalmas és intenzív szexuális kalandokat. Legyen szó akár a határaid feszegetéséről, az alárendelésről vagy a dominanciáról, a BDSM játékok izgalmas és kielégítő élményeket nyújthatnak, miközben segítenek a szexuális kapcsolatok gazdagításában és az új dimenziók felfedezésében

A BDSM kategória a szexuális kalandok és különleges élmények szerelmeseinek szól. Ez a kategória olyan termékeket kínál, amelyek lehetővé teszik a határok feszegetését és az új érzelmek felfedezését a hálószobában. A BDSM kategória széles választékot kínál, beleértve a kötözést, a bilincseket, a csiklandókat és még sok más izgalmas eszközt.

A BDSM játékok és eszközök lehetővé teszik a hatalomjátékot, az alárendelést és a dominanciát a szexuális élményekben. Ezek az eszközök segíthetnek a partnerkapcsolat mélyítésében, az intimitás fokozásában és az új szintű élvezetek elérésében. A BDSM kategória termékei kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztonságosak és tartósak.

A BDSM kategória nem csak a tapasztalt BDSM szerelmeseinek szól, hanem azoknak is, akik kíváncsiak az új élményekre és szeretnék felfedezni a szexuális fantáziáikat. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő eszközöket és játékokat a BDSM kategóriában, és élvezheti az izgalmas és intenzív szexuális kalandokat.

 

24 db terméket találtunk

Nézet: 2 3 4 5 6

Rendezés

Kategóriák

Ár szerint

Hossz

Szín

Anyag

Márka

Kiszerelés

Bad Kitty – Szatén Hatású – Szemkötő

5 190 Ft Áfát tartalmaz
Clear

Bijoux – Selyem Hatású – Kötöző

3 890 Ft Áfát tartalmaz

Bondage Szett | Táskában – 7 részes

24 990 Ft Áfát tartalmaz

Crop 26 inch paskoló

5 173 Ft Áfát tartalmaz

Crop 26 inch paskoló

4 201 Ft Áfát tartalmaz

Fetish Pleasure Fluffy Hand Cuffs bilincs

7 190 Ft Áfát tartalmaz

Fetish Pleasure Fluffy Hand Cuffs bilincs

5 389 Ft Áfát tartalmaz

GP Small Feather Tickler Red cirógató

2 473 Ft Áfát tartalmaz

Heart Crop 26 inch paskoló

4 201 Ft Áfát tartalmaz

Ingerkerék – krómozott

5 821 Ft Áfát tartalmaz

Metal Handcuff With Plush Black bilincs

6 037 Ft Áfát tartalmaz

Paskoló és Cirógató egyben (FEKETE)

4 490 Ft Áfát tartalmaz
-17%

Shhh Blindfold szemkötő

6 590 Ft Áfát tartalmaz

Slap Crop 26 inch paskoló pálca

5 173 Ft Áfát tartalmaz

Slap Crop 26 inch piros-fekete paskoló

6 790 Ft Áfát tartalmaz