Szex dobókocka használata és 10+1 ötlet, hogy izgalmasabb legyen a szex

Szex dobókocka egy remek játék lehet az intim percek izgalmasabbá tételéhez.

Régóta együtt vagy a pároddal és szeretnél egy kis színt vinni a szexuális együttlétekbe? Most mutatok nektek 10 tippet, amivel fel tudjátok pezsdíteni a hangulatot a hálószobában – vagy azon kívül! Gondoltad volna, hogy a szex dobókocka, az erotikus masszázs, a szerepjáték és más egyéb szexkellék is a segítségetekre lehetnek?

Miért pont a szex dobókocka?

Azért erre a kis játékszerre esett a választásom, mert könnyen beszerezhető, nagyon egyszerű a használata, visszafogott darab és mégis csodákra képes! Ki tud billenteni a komfortzónádból és olyan dolgokra sarkall az ágyban, amit magatoktól nem biztos, hogy kipróbálnátok! Ad egyfajta támpontot, ami különösen akkor jó, ha az utóbbi időben kevésbé érzed a régi tüzet pároddal vagy éppen nincs időtök arra, hogy ötleteljetek, hogy miként is lehetne izgalmasabbá tenni az aktusokat! A szex dobókocka tehát segít elindulni az élvezetek útján, így nem meglepő, hogy a szex kihívás több pontjában is visszaköszön majd!

1.Szex ébredés után! 

Kezdésnek valami egyszerűbbet szerettem volna ajánlani. A reggeli szex szerintem pont ilyen. Nem tűnik extrémnek, de elfoglalt párok esetében erre nem feltétlenül jut idő. Pedig a reggeli szexnek energizáló hatása van és segít abban, hogy jól induljon a nap.

Tudtátok, hogy reggel a legmagasabb a tesztoszteron és az ösztrogén szintetek?

Ez azért is fontos információ, mert egyes kutatások szerint a hormonszint hatással van a libidóra. Szóval minél magasabb a hormonszint, annál intenzívebben fogtok vágyakozni párotokra. 

Mi több, a reggeli szex során endorfin termelődik a szervezetben, vagyis az a varázslatos fájdalomcsillapító, amelytől máris jobb lesz a hangulatotok. Ezért általában még boldogabbnak érzitek magatokat a csúcs elérését követően. 

2. Eljött az erotikus masszázs ideje!

A masszázs erotikus típusai közül válasszatok egyet, hiszen a vágy felkeltése mellett számtalan jótékony hatása is ismert. Rajtatok áll, hogy mindketten képzett masszőrhöz látogattok el vagy alaposan utána olvastok egy számotokra szimpatikus formájának és egymáson gyakoroltok! A Lingam masszázs például segít, hogy a szex számotokra egy újabb értelmet nyerjen. A képzett masszőr sokat segíthet abban, hogy olyan szexuális energiákat ébresszen fel bennetek, amikről korábban nem tudtatok, tehát azt gondolom, hogy ez is releváns pontja lehet a listának még akkor is, ha nem közvetlenül a pároddal masszírozzátok egymást.

3. Szabaduljatok meg az egyik érzékszervetektől!

Az egyikőtök szemét fedjétek le szemkötővel. Döntsétek el egymás között, hogy ki szeretné kipróbálni ezt az élményt. Persze ez nem zárja ki, hogy a következő napon a másik fél is kipróbálja! Egy férfi számára egészen új élmény lehet így a szeretkezés, mivel ők inkább vizuális típusok és szeretnek mindent látni az ágyban is. Egyébként az egyik érzékszerv eltompulásával érzékenyebbé válik a többi érzék ingere, így ajánlom, hogy mindketten próbáljátok ki egyszer a szem lefedését!

4. Szex dobókocka az előjátékhoz!

A Nicole Bailey tantrikus szuperszex egy igazán hasznos oktató jellegű könyv lehet a spirituális szex iránt érdeklődők számára.

A sötétben is világító, két darabból álló szex dobókocka tökéletes kellék az előjáték megfűszerezéséhez. Ugyanis az előjáték pont olyan fontos, mint maga a szex. Dobjatok a két kockával, ami megmondja nektek, hogy melyik testrésszel mit csináljatok! Mondok egy példát: csókolgasd a párod nyakát! Egy dobásból is elindíthatjátok az előjátékot, de többször is dobhattok, hogy egy folytonos támpontot adjon nektek.

5. Elő a Káma-szútrát!

Biztos vagyok benne, hogy vannak még olyan pozitúrák, amiket nem próbáltatok ki az ágyban. Ha van egy régi vágyatok egy pózt illetően, akkor azt osszátok meg egymással és próbáljátok ki elsősorban azokat. Amennyiben viszont kevésbé van ötletetek, nyissátok ki a Káma-szútrát, vagy lapozzatok bele a Tantrikus szuperszex című könyvbe, amiben 52 póz közül válogathattok. Ha van kedvetek kísérletezzetek azzal a pózzal, ahol felcsapjátok a könyvet!

6. Egy kis szerepjáték?

Próbáltatok már valamilyen szerepet eljátszani az ágyban? Szerintem legalább egyszer érdemes kipróbálni! Ne kezdjetek egyből a durvább BDSM-mel, de például belebújhatsz kezdésként egy nyuszilány bőrébe egy szexi jelmez segítségével. Amennyiben mégis inkább a domináns szex felé vennétek az irányt, akkor ennek megfelelően válassz például egy nővérke jelmezt vagy, ha inkább az alávetett fél lennél, akkor pedig szexi diáklány jelmezt!

7. Egy nap az önkielégítésé!

Az önkielégítés segít abban, hogy feltérképezd a saját tested és megtapasztald, hogy mi a kellemes számodra. Ha párkapcsolatban élsz, akkor sem ciki saját magadat kényeztetni alkalmanként. Egy napot tehát szenteljetek ennek és később kamatoztassátok a tapasztalataitokat közösen is. Az önkielégítéshez nyugodtan használj vibrátort vagy csiklóizgatót, mert ezekkel még élvezetessebbé varázsolhatod a folyamatot!

8. Szex dobókocka, hogy a helyszínekkel is kísérletezzetek!

A három darabos szex dobókocka szett amellett, hogy meghatározza mit kell az adott testrésszel csinálnia a másiknak, abban is segít, hogy egy helyszínt ajánljon számotokra. A kockákkal egyenként is játszhattok. Tehát például dobhattok csak a helyszínt is. Ha valóban keresitek az izgalmat és a kalandokat, próbáljátok ki a kockán szereplő összes területet!

9. Vessetek be egy izgalmas játékszert!

A szex izgalmasabbá válik, ha valami olyannal próbálkoztok, amivel korábban soha. A párvibrátor garantáltan ilyen!

A játékszernek az a különlegessége, hogy nem csak a nők kényeztetéséért felel, hanem a férfi is örömét tudja lelni benne.

8 féle módon tudod kipróbálni a pároddal ezt a kis készüléket. Ha ő is nyitott rá szerintem megéri becsempészni a szeretkezésekbe!

10. Kikötözős szexre fel!

A kikötözős szex sok ember szex bakancslistáján kap helyet. Ha nyitottak vagytok rá próbáljátok ki ti is! Döntsétek el egymás közt ki legyen a kikötözött, aki egyfajta kiszolgáltatott állapotban élvezheti a párja általi izgatást. A két kezet összeköthetitek egy öntapadós kötöző segítségével, de akár az ágy két sarkához is kiköthetitek a kezeket egy bilincspárral

Szex dobókocka helyett társasjáték

Ahogy láthatod a szex dobókocka egy nagyon szuper eszköze a hangulat felperzselésének. Azonban, ha ti inkább az összetettebb szexjátékokat kedvelitek, akkor válasszatok valamilyen felnőtt társasjátékot erre a célra.

A társasjátékok az intimitás megteremtése mellett segít abban is, hogy újra megismerjétek egymást és megtudjátok egymás titkait, vágyait!

+1 Mivel fűszerezheted tovább a hangulatot?

Ezt a 10 ötletet még izgalmasabbá teheted azzal, ha szexi fehérneműben várod a párod. Ugyanis a férfiaknak sokszor már ez is elég ahhoz, hogy beinduljon a fantáziájuk. Az Obsessive fehérnemű márka darabjai közül biztosan te is megtalálod azt a darabot, amiben komfortosan érzed magad. Mivel a szexi fehérnemű kiválasztásakor a legfőbb szempont, hogy magabiztosnak érezd magad benne!

Melyik a kedvenc feladatotok?

Ne feledd, itt nincsenek szigorú szabályok!

Ha inkább vadabb irányba mennétek el és a szex dobókocka vagy a szemkötő túl egyszerű kiegészítőknek bizonyul számotokra, akkor egészítsétek ki a listát akár az anális szexszel, akár például egy harmadik személy bevonásával. Rajtatok áll, hogy mi az, ami a ti kapcsolatotokba belefér!