Hogyan hat a sexy fehérnemű a hálószobában?

A sexy fehérnemű új színt vihet a kapcsolatok mindennapjaiba.

A párommal már 4 éve együtt vagyunk, és 2 éve össze is költöztünk. A karantén miatti összezártságban egy kicsit elkényelmesedtünk, értve ezt átvitt, és szó szerinti értelmében is egyaránt. Nehéz felidéznem, hogy mikor látott utoljára egy kifinomult fehérneműben, nem pedig a jó öreg melegítő-póló kombinációban. A fiókomban sosem a sexy fehérnemű volt többségben, és nem is értettem, valaki miért költ súlyos összegeket egy ruhadarabra. Hiszen  az egésznek a lényege az, hogy levegyék rólad, de nemsokára át kellett értékelnem az álláspontomat. Lássuk mit tanultam!

Legegyszerűbb mód a kapcsolat felpezsdítésére

Az egész kísérlet eredetileg arra irányult, hogy a páromnak örömet szerezzek, hiszen tudjuk, hogy a férfiak szex terén inkább vizuálisan stimulálhatók, míg a nőkmentálisan. A Mens Health magazin kérdésére, hogy van-e olyan dolog, ami fellendítette a szexuális életüket, a férfiak túlnyomó többségének válasza a fehérnemű volt. Én is ezt találtam a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módnak egy kis izgalomra ezért gondoltam teszek egy próbát és beszereztem pár csinosabb szettet. Ez után vártam a megfelelő alkalomra, ami hamarosan el is érkezett.

Amikor belebújtam egy csinosabb darabba a megszokott pamut pizsamám helyett, először kicsit erőltetettnek éreztem a dolgot. “Mégis mivel több egy fehérnemű?” – gondoltam. Mint később kiderült, egész sokkal. A párom nagyon meglepődött, és nagyra értékelte a gondolatot, ami mögötte volt, arról nem is beszélve, hogy le sem akarta venni rólam a kezeit. Mivel általában Ő az, aki kezdeményezi az együttléteket, kellemes meglepetés volt számára, hogy én vettem a kezembe az irányítást. Ráadásul valami újdonságot hoztam a hálószobánkba. Amit akkor Ő még nem tudott, hogy nem csak egy sexy ruha lapult a fehérneműs fiókomban, és a következő egy hónapra több hasonló meglepetést is terveztem.

Mi lett az eredmény?

A második alkalommal talán még jobban meglepődött, mint az elsőnél, hiszen azt gondolta, ez csak egyszeri alkalom volt. A hónap további részében többször is az új fehérneműimben vártam, és a szeretkezések száma majdhogynem megduplázódott. Az egyik ágytorna után a párom rám nézett, és azt mondta, hogy nagyon örül, amiért viszek egy kis újdonságot a kapcsolatunkba, de ugye nem gondolom, hogy csak a sexy fehérneműim miatt kíván? Biztosított róla, hogy én magam vagyok kívánatos, a sexy fehérnemű pedig csak egy kellemes kiegészítő, ami kihangsúlyozza az alakomat. Ezen elgondolkodtam. Vajon tényleg csak az Ő kedvéért vettem fel? 

Viseld magabiztosan!

A sexy fehérnemű eleinte valóban a férjemnek szólt, azonban amikor már többször is felvettem őket, bennem is megváltozott valami. Elkezdtem magamat kívánatosabbnak látni. Már nem csak sexynek láttam magam, de sexynek is éreztem, és ez nagy hatással volt a szexualitáshoz való hozzáállásomra, és az önbizalmamra. Az önbizalom márpedig kulcsfontosságú ahhoz, hogy kényelmesen érezzük magunkat a saját testünkben. Az újdonsült magabiztosságom, amit néhány sexy fehérnemű adott hamar átragadt a mindennapi énemre is, és ezzel a teljes kapcsolatunkra. Úgy hiszem a saját magunkkal ápolt szeretetteljes kapcsolat az alapja egy jól működő párkapcsolatnak. Természetesen nem mindenkit a csinos fehérnemű tesz magabiztossá, de nálam nagyban hozzájárult. Nálad lehet egy spa-day, vagy egy új edzésfajta kipróbálása jobban beválik, de az rajtad áll, hogy megtaláld mi segít sexynek érezned magad.

 

Ha megjött a kedved hozzá, hogy beújíts pár szép fehérneműt, arra érdemes figyelni, hogy minőségibb darabokra ruházz be, hiszen az esztétika és a fehérnemű anyaga együtt adja azt az érzést, amit keresünk. Én személy szerint a Női Boldogság webshop sexy fehérnemű -i közül válogattam.