5 anális szex tipp, hogy NE történjen baleset az ágyban

Az anális szex akármennyire is élvezetes lehet akár mindkét fél számára, előfordulhatnak olyan események, amelyektől soha többé nem kívánjuk meg a hátsó bejáratot. Ilyenkor gondoljunk arra, hogy kisebb balesetek bárkivel előfordulnak, így nem érdemes szégyenkezni a történtek miatt. Gyakorlat teszi a mester! 

 

A következő megoldásokkal könnyen elkerülhetitetek az anális szex leggyakoribb bakijait, hogy később aztán újra megkívánjátok a szex ezen orgazmikus formáját. 

 

1. anális szex probléma: Nincs elég síkosság

Megoldás: Használj síkosítót!

Sajnos a hátsó bejárathoz nem vezet olyan sima út, mint a hüvelyhez, így hát nincs mit tenned, síkosítanod kell. Nem is keveset! Használjatok minél jobb minőségű készítményt, amit nem kell újra meg újra applikálni. Erre a legjobb megoldás a szilikonbázisú síkosító, ami hosszantartó erejével az aktus végéig ki fog tartani. Az Überlube például latex óvszerrel is biztonságosan használható, táplálja a bőrt és még testmasszázshoz is ideális. Ráadásul zuhanyzás közben is előnyötökre válik majd, hiszen a szilikon kenőanyag nem oldódik vízben. Arra figyeljetek, hogyha belecsempésztek az anális játékba egy análkúpot, akkor pedig a vízbázisú anális szexhez gyártott készítmények között böngésszetek. A szilikonbázisú síkosító sajnos tönkre teheti a vadiúj szexi kiegészítőket. 

 

2. anális szex probléma: Nem jó a gumi mérete

Próbáld ki a MySize egyedi méretezésű óvszert!

A rossz méretű óvszer használata a szex bármelyik típusánál előfordulhat. Mondanom sem kell, hogy az anális szexnél is fontos, hogy védekezzetek, hiszen akármennyire is mennyei érzés belekóstolni a barackba, sajnos észben kell tartanunk, hogy a fertőzés lehetősége mindig jelen van. 

 

Főleg, ha nem csak az anális behatolással játszadoznátok, hanem akár felváltva próbálnátok ki az élvezeteket. 

 

3. probléma: Még túl szűk a bejárat 

Megoldás: Análdugó

Ha még úgy érzitek, hogy korai a behatolás, akkor érdemes egy kis vízbázisú síkosítóval és egy kisebb átmérőjű anéldugóval próbálkoznotok. Ez tökéletes arra, hogy szép lassan kitáguljon a popsi, hiszen kialakítása kúp alakú, így egyre szélesedő formája megoldja a problémát. Az análdugó végén pedig van egy kis talp, ami segít abban, hogy ne csússzon be a játékszer. Ezáltal akár bent is hagyhatjátok a kúpot, és közben pedig áttérhetsz párod egy másik testrészének kényeztetéséhez. 😉 

 

4. probléma: Visszaköszön a vacsi

Megoldás: Egyél kicsit kevesebbet az aktus előtt

Ha hétvége van, és jó esély van rá, hogy aznap este valami akció lesz a hálószobában, bölcs dolog lehet kicsit koplalni közvetlenül előtte. Az időszakos böjt nemcsak a fogyás és az egészség javításának hatékony módja, hanem a belek tisztán tartásával is segít megszabadulni a salakanyagoktól.

VAGY ha nem szeretnél lemondani a kajáról

Douching

Az anális beöntés egy módszer a végbél tisztítására az anális szex előtt. Bár az beöntés általában nem feltétlenül szükséges, egyesek úgy érzik, hogy meg kell tisztulniuk, hogy biztosan tudják, hogy anális játék közben nem jön ki a barnamaci.

 

5. probléma: Fáj a behatolás 

Megoldás: Fokozatosság

 

De tényleg! Tudom, hogy nehéz ilyenkor kontrollálni magad, hiszen a végbélnyílás szűk érzése hihetetlen nagy gyönyört okozhat bármelyik férfinak. Azt azonban szem előtt kell tartanod, hogy párodnak nem feltétlenül lesz kellemes az aktus, hogyha elhamarkodod a behatolást. Amúgy is sokkal izgatóbb ezt lassan csinálni. Hidd el, hogyha fokozatosan helyezed be a péniszed, és nem sieted el a dolgot, partnered is élvezni fogja, és nagyobb esély van arra, hogy újra akarja majd. 


Kapcsolódó bejegyzések