Péniszköpeny a férfi nemi szerv nagyobbításáért: Ti kipróbálnátok?

péniszköpeny

Ebben a blogbejegyzésben egy olyan izgalmas játékszerről olvashatsz, ami a párod számára is igazi meglepetés lehet. Megmutatom neked mi is az a péniszköpeny, hogyan kell használni és mi alapján érdemes választani. Szerettek újdonságokat kipróbálni a kedveseddel az ágyban? Ha igen, akkor ez a bejegyzés neked szól!

Mire jó a péniszköpeny?

A péniszköpeny arra szolgál, hogy viselése során nagyobbnak érződjön a férfi nemi szerve, de emellett erekciós problémákra is megoldást nyújthat. Azonban ez egy megosztó eszköz lehet. Hiszen, ha meglepetésből adod a párodnak fontos, hogy ne éreztesd vele, hogy gond van a méretével és szüksége van egy ilyen eszközre. Nem célszerű táplálni a férfiakban azt a hiedelmet, hogy a nőknek mindenképpen nagyobb péniszre van szükségük! Sok férfinek ez ugyanis kisebbségi komplexust okozhat, hiszen a leggyakoribb félelmük a szexualitás témakörében az, hogy nem megfelelőek a méreteik.

Tehát nem ajánlom, hogy olyan férfit lepj meg ezzel a játékszerrel, akit ez frusztrál, mert az rosszul is elsülhet. Ha előre megbeszéled vele és nyitott rá, akkor viszont válasszatok közösen egyet a sok típus közül!

Tehát, ha a kapcsolatotok kiegyensúlyozott és mindent meg tudtok beszélni egymással, akkor egy ilyen segédeszköz extra élményeket nyújthat az ágyban mindkettőtök számára. Hiszen a nők is kíváncsiak lehetnek rá, hogy milyen érzés egy nagyobb szerszám, de a férfi is másképpen bánna a nemiszervével az ágyban a péniszköpeny viselése során, így érdekes élmény lehet neki is. Ha nem riadtok vissza az újdonságoktól, akkor mindenképpen izgalmas tapasztalatokat szerezhettek a kísérletezés során.

Péniszköpeny fajtái és a kiválasztás menete

A péniszköpeny kiválasztása során első körben azt kell eldöntenetek a partnereddel, hogy milyen típust szeretnétek kipróbálni. Választhattok élethű modellt, mint például a Pleasure X-Tender Penis Sleeve péniszköpeny. Kialakítása nagyon hasonlít a férfi nemi szervre, hiszen még az erezettség is jól kitapintható rajta. Nagyon rugalmas, puha szilikonból készült. A belső átmérője 3 cm, hossza pedig 14 cm, így a férfi adottságaihoz mérten kell választani.

Ha a partnered pénisze erekció állapotában hosszabb, mint 14 cm, akkor ez nem lesz megfelelő a számára.

Kisebb nemi szerv esetében viszont kiváló megoldás, mert meghosszabbítja és megvastagítja azt. A vastagság nem annyira mérvadó, mint a hosszúság paraméterei, hiszen rugalmasságának köszönhetően ez jól nyúlik, de ennek vastagabb nemi szervre is jó választás lehet. Azonban egy bizonyos méret felett, már szoros lehet a párodnak, tehát ezt is érdemes figyelembe venni a választás során.

A realisztikus péniszköpenyek között olyan modellt is találsz, ami vibrációra is képes. A Pleasure X-Tender Vibrating Penis Sleeve #6 péniszköpeny amellett, hogy növeli a partnered péniszének méreteit, még vibrál is a különleges kialakításának köszönhetően gyengéden izgatja a csiklódat a szeretkezés közben. Az előző modellhez képest kicsit nagyobb péniszre is megfelelő lehet, hiszen az átmérője 5 cm, a hossza pedig 20,8 cm.

Ha viszont jobban kedvelitek a különleges, nonfiguratív változatokat, akkor válasszatok egy áttetsző péniszköpenyt. A játékszert egyedivé varázsolja az, hogy a külseje teljesen bordázott felülettel van ellátva, így extra élvezeteket nyújt a nő számára behatoláskor. Egy kis csiklóizgatásra alkalmas rész is található rajta, így a plusz stimulációt kedvelők számára igazán alkalmas. Méretét tekintve ez egy kisebb eszköz, ugyanis átmérője 4 cm, hossza pedig 14,3 cm.

Megfelelő használat a kölcsönös élvezetért

A legtöbb péniszköpeny kisebb méretekre is könnyen igazítható, ugyanis a végéből könnyen le lehet vágni. Így ha egy hosszabb modell tetszett meg nektek, de a partnered méreteihez képest túl hosszúnak bizonyul, akkor is van megoldás.

Nagyon rugalmasak, így egész nagyra is képesek kitágulni ezek a játékszerek.

Viszont a belső részük vége csúcsosabbra van kialakítva, így a túl vastag nemi szervek számára kényelmetlen lehet. 

A péniszköpeny nagyon egyszerűen felhelyezhető, akárcsak egy óvszer. Bár technikájában különbözik, hiszen ezt nem kell feltekerni, egyszerűen csak felhúzni. Mivel az eszköz az örömforrást szolgálja, nem fáj a férfinek a felhelyezés és a viselés sem. Legalábbis, ha a méretek megfelelőek és helyesen csináljátok. Ezért nagyon fontos, hogy pontosan mérjétek le a párod nemi szervének átmérőjét és hosszát az erekció állapotában! Emiatt sem ajánlom meglepetésből választani ezt az eszközt, hiszen a vásárlás előkészületeket igényel.

A felhelyezést megkönnyíti, ha a kedvesed használ vízbázisú síkosítót, így megelőzi a súrlódások okozta kellemetlenséget. 

Elég védelmet nyújt a péniszköpeny?

Bár úgy tűnhet a péniszköpeny helyettesítheti az óvszert a kialakításának köszönhetően, ellenben ez nincs így.  Az igaz, hogy akadályt teremt a makk és a méhnyak között, de ettől függetlenül ezt nem nevezhetjük hatékony fogamzásgátlásnak. Hiszen, ha például a segédeszköz helytelenül kerül fel vagy túl rövid és nem borítja be az egész péniszt a tövéig, akkor az ondó könnyen a női hüvelybe kerülhet.

Amennyiben tehát óvszerrel szoktatok védekezni, akkor azt még a péniszköpeny felhelyezése előtt húzhatja magára a párod!

Kinek nyújt élvezetet ez a játékszer?

A péniszköpeny a nő számára egyértelműen örömet okoz, de sok esetben a férfi számára is élvezetes lehet a viselése. Ha nem passzoltok a partnereddel méretügyileg, az sok feszültséget okozhat a kedvesednek, ami erekciós problémákat is okozhat. Ám a péniszköpeny segít ellazulni és levetkőzni ezeket a gátakat, így ő is magabiztosan élvezheti a szeretkezést.

Tehát a pénisz nagyobbá varázsolása és a nő hüvelyének fokozottabb izgatása mellett azok a férfiak szívesen használják ezt a segédeszközt, akik valamivel hosszabb ideig akarják bírni az ágyban. Ugyanis a péniszköpeny eltakarja a nemi szerv legérzékenyebb területeit, vagyis a makk részt, így megakadályozva annak közvetlen stimulálását.

Az izgatás mértéke tehát valamivel csökken, ami azt eredményezi, hogy pár perccel meghosszabbítja az aktust. 

Péniszgyűrű: a tökéletes kiegészítő

A péniszköpeny szoros barátságban áll a péniszgyűrűvel. Ugyanis a péniszgyűrű az, ami az erekcióért felel. Hiszen ez egy olyan segédeszköz, ami minimálisan korlátozza a véráramlást a hímvesszőben, tehát hosszabb ideig tartó, jobb erekciót biztosít!

Bátran használhatja a kedvesed a péniszköpennyel együtt, sőt a herék feletti részre is felhelyezheti, az extra örömök elérésének érdekében.

A péniszgyűrű továbbá a női élvezetek fokozására is alkalmas, különösen az, amelyik csiklóizgató résszel van ellátva. A vibrációval ellátott péniszgyűrű pedig garantáltan a párod kedvence lesz, hiszen 10 rezgési funkcióval stimulálja a péniszt, ezáltal segít megtartani a merevségét.

Mit gondolsz te kipróbálod a pároddal ezt az izgalmas játékszert?

Ne feledd, minden kapcsolat alapja a kommunikáció, így feltétlenül beszéld meg a pároddal, hogy nyitott volna-e egy kis pénisznagyobbításra az együttlét során!