A szexshop “Vibrátor” kategóriája számos izgalmas és kielégítő vibrációs eszközt kínál a szexuális élvezet fokozásához. A vibrátorok olyan eszközök, amelyek rezgéseket és pulzálásokat generálnak, így intenzívebb és élvezetesebb élményeket nyújtanak.

A vibrátorok kategóriájában megtalálhatók különböző méretű és formájú vibrátorok, amelyek lehetővé teszik a személyre szabott választást és a testre való tökéletes illeszkedést. Ezek a vibrátorok különböző rezgési módokkal és erősségekkel rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

A vibrátorok használata számos előnnyel jár. A rezgések és pulzálások stimulálják az intim területeket, növelik a véráramlást és fokozzák a szexuális vágyat. Emellett segítenek elérni az orgazmust, és intenzívebb, hosszabb ideig tartó élményeket nyújtanak mind a nőknek, mind pedig a férfiaknak.

A vibrátorok kategóriájában megtalálhatók a klitoriszstimulátorok, amelyek kifejezetten a női orgazmus elérésére és fokozására lettek tervezve. Ezek a vibrátorok kis méretűek és ergonomikus formájúak, így könnyen használhatók és célzottan stimulálják a klitorisz területét. Így intenzív és kielégítő orgazmusokat lehet elérni.

A vibrátorok kategóriájában megtalálhatók továbbá a G-pont stimulátorok, amelyek segítenek felfedezni és stimulálni a női G-pontot. Ezek a vibrátorok különleges görbült formával rendelkeznek, amelyek célzottan stimulálják a G-pont területét. Így intenzív és mélyebb orgazmusokat lehet elérni.

A vibrátorok kategóriájában megtalálhatók továbbá a párvibrátorok, amelyeket a partnerek együtt használhatnak a közös élvezet érdekében. Ezek a vibrátorok kettős stimulációt nyújtanak, így mind a nő, mind pedig a férfi részére intenzív és kielégítő élményeket biztosítanak.

Fedezd fel a szexshop “Vibrátor” kategóriáját, és válassz izgalmas és kielégítő vibrációs eszközöket a szexuális élvezet fokozásához.

107 db terméket találtunk

Nézet: 2 3 4 5 6

Rendezés

Kategóriák

Ár szerint

Hossz

Szín

Anyag

Speciális jellemző

Márka

Kiszerelés

-10%

Aixiasia Ido – Rádiós Nyelv Vibrátor

15 291 Ft Áfát tartalmaz

Akkus | Vízálló | Masszírozó Vibrátor

19 990 Ft Áfát tartalmaz

Blush – Luxus – Rúdvibrátor

8 490 Ft Áfát tartalmaz

Chisa – Diszkrét – G-pont Vibrátor

7 190 Ft Áfát tartalmaz

Cotoxo – Fire 2 – Vibrációs Tojás

14 990 Ft Áfát tartalmaz
Clear

Diszkrét Tároló Szexjátékhoz

2 990 Ft Áfát tartalmaz
-10%

Elity – Anura – Okos Vibrátor Tojás

21 681 Ft Áfát tartalmaz
-10%

Elity – Lise – Okos Vibrátor Tojás

30 681 Ft Áfát tartalmaz

Emerald Love – G-pont Vibrátor

19 990 Ft Áfát tartalmaz

Emerald Love – Masszírozó Vibrátor

18 990 Ft Áfát tartalmaz

Emerald Love – Mini Vibrátor

6 990 Ft Áfát tartalmaz

Emerald Love – Rúdvibrátor

15 990 Ft Áfát tartalmaz

Emerald Love – Rúzsvibrátor

13 990 Ft Áfát tartalmaz

Emerald Love – Vibrációs Péniszgyűrű

15 990 Ft Áfát tartalmaz

First. – Vibrációs Kezdő Készlet

26 990 Ft Áfát tartalmaz

Gaia – Környezetbarát – Vibrátor

3 790 Ft7 990 Ft Áfát tartalmaz
S
M
L
Clear