A szexshop “Gésa golyó” kategóriája izgalmas és hatékony eszközöket kínál az intim izmok erősítéséhez és élvezetéhez. A gésa golyók olyan diszkrét és könnyen használható eszközök, amelyek segítenek fejleszteni az intim izmok erejét és rugalmasságát.

A gésa golyók kategóriájában megtalálhatók különböző méretű és súlyú golyók, amelyek lehetővé teszik a fokozatos fejlődést és a személyre szabott tréninget. Ezek a golyók speciális belső súlyokkal rendelkeznek, amelyek rezgéseket és vibrációkat generálnak a mozgás során. Így serkentik az intim izmok összehúzódását és erősítését.

A gésa golyók használata számos előnnyel jár. Az intim izmok erősítése segíthet javítani a hüvelyi rugalmasságot és szorítást, ami intenzívebb és élvezetesebb szexuális élményeket eredményezhet mind a partnernek, mind pedig a viselőnek. Emellett az erős intim izmok segíthetnek megelőzni és kezelni a hüvelyi inkontinenciát, valamint javítani az orgazmus intenzitását.

A gésa golyók kategóriájában megtalálhatók továbbá a vezeték nélküli és távirányítós golyók, amelyek extra izgalmat és kényelmet nyújtanak. Ezek a golyók lehetővé teszik a távirányítóval történő vezérlést, így a felhasználó szabadon szabályozhatja a rezgéseket és pulzálásokat. Így még izgalmasabb és intenzívebb élményeket nyújtanak a szexuális játékok során.

A gésa golyók kategóriájában megtalálhatók továbbá a vízálló golyók, amelyek lehetővé teszik a használatot a zuhany vagy fürdő alatt is. Ezek a golyók speciális vízálló kialakítással rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a biztonságos és élvezetes használatot a vízben. Így a felhasználó élvezheti az intenzív stimulációt és izgalmat a víz alatt is.

Fedezd fel a szexshop “Gésa golyó” kategóriáját, és válassz diszkrét és izgalmas eszközöket az intim izmok erősítéséhez és élvezetéhez.

Showing all 16 results

Nézet: 2 3 4 5 6

Rendezés

Kategóriák

Ár szerint

Hossz

Szín

Anyag

Speciális jellemző

Márka

Kiszerelés

Joyballs Black gésa golyó (fekete)

9 061 Ft Áfát tartalmaz

Joyballs Pink gésa golyó (rózsaszín)

9 061 Ft Áfát tartalmaz

Joyballs Red gésa golyó (piros)

9 061 Ft Áfát tartalmaz

Nova Ball Green gésa golyó

15 461 Ft Áfát tartalmaz

Nova Ball Plum Red gésa golyó

15 461 Ft Áfát tartalmaz

Nova Ball Violet gésa golyó

15 461 Ft Áfát tartalmaz

Pretty Love Elvira Pink gésa golyó

18 565 Ft Áfát tartalmaz
-14%

Pretty Love Kegel Tighten Up I gésa golyók

3 990 Ft Áfát tartalmaz

Pretty Love Orgasmic Ball gésa golyó

10 897 Ft Áfát tartalmaz

Pretty Love Willie gésa golyó

17 485 Ft Áfát tartalmaz

Silver Metal Balls gésa golyó

2 041 Ft Áfát tartalmaz