A szexshopokban a síkosító kategóriája olyan termékeket kínál, amelyek segítenek fokozni az intimitást és élvezetet a szexuális élmények során. A síkosítók fontos eszközök a kényelem, a simaság és a súrlódás csökkentése szempontjából.

A síkosítók különböző típusokban és formulációkban elérhetők, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A vízbázisú síkosítók a leggyakoribbak, mivel könnyen elmoshatók, nem károsítják a szexuális segédeszközöket és biztonságosan használhatók latex óvszerrel is. A szilikon alapú síkosítók hosszan tartó síkosságot biztosítanak, és kiválóan alkalmasak a vízben történő használatra is. Emellett elérhetők a természetes alapanyagokból készült síkosítók is, amelyek kíméletesek a bőrhöz és allergiások számára is ideálisak lehetnek.

A síkosítók használata számos előnnyel jár. Segítenek csökkenteni a súrlódást és a kellemetlenséget, így kényelmesebb és simább élményt nyújtanak a szexuális tevékenység során. A síkosítók hozzájárulhatnak a szexuális élmények fokozásához, növelhetik az érzékenységet és az intim kapcsolat mélységét.

A síkosító kategóriájában megtalálhatók továbbá a különleges tulajdonságokkal rendelkező síkosítók, mint például az ízesített síkosítók, amelyek különleges ízekkel fűszerezhetik az élményt. Az anális síkosítók kifejezetten az anális szexhez készültek, és segítenek a sima és kényelmes behatolásban. A hőhatású vagy hűsítő hatású síkosítók pedig extra érzéki élményt nyújthatnak.

Fedezd fel a síkosító kategóriáját a szexshopban, és válassz kényelmes és élvezetes élményt nyújtó termékeket, amelyek fokozzák az intimitást és a szexuális élményeket. Kényeztesd magad és partnered a legjobb síkosítókkal, és élvezd a simább és szenvedélyesebb pillanatokat!

48 db terméket találtunk

Nézet: 2 3 4 5 6

Rendezés

Kategóriák

Ár szerint

Hossz

Speciális jellemző

Márka

Kiszerelés

AQUAglide, 125 ml vízbázisú síkosítók

5 390 Ft Áfát tartalmaz

AQUAglide, 200 ml vízbázisú síkosítók

6 590 Ft Áfát tartalmaz

AQUAglide, 50 ml vízbázisú síkosítók

1 933 Ft Áfát tartalmaz

Eros – Anál Ápoló Spray – 30ml

5 390 Ft Áfát tartalmaz
-21%

EROTICX – AQUA BASED 100ml vízbázisú síkosító

2 712 Ft Áfát tartalmaz