A Durex kategória a szexshopok egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb termékcsoportja, amely a szexuális élet minőségének javítására és a biztonságos intimitás elősegítésére szolgál. A termékek széles választékát kínálják, beleértve a különböző típusú óvszereket, síkosítókat és egyéb szexuális egészségügyi termékeket. A márkát világszerte az innováció, a megbízhatóság és a magas minőség jellemzi, ami biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket.

A óvszerek különféle textúrákban, méretekben és ízekben érhetők el, hogy minden együttlét egyedi és élvezetes legyen. A vékony falú óvszerektől kezdve a bordás és pontozott változatokig, a minden igényt kielégít. A síkosítók palettája is széles, víz-, szilikon- vagy hibrid alapú készítmények közül választhatunk, amelyek különleges érzéki élményt nyújtanak és kompatibilisek a Durex óvszerekkel.

A Durex kategória nem csak a párok számára nyújt kiváló termékeket, hanem az egyéni élvezetekre vágyók számára is. A vibrátorok és stimuláló eszközök széles skálája biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes játékszert. A elkötelezett a szexuális egészség és jólét előmozdítása mellett, így termékeik nem csak élvezetet, hanem nyugalmat és biztonságot is nyújtanak.

A kategória termékei diszkrét csomagolásban érkeznek, így a vásárlás és a termékek használata is teljesen privát marad. Legyen szó egyedülállókról vagy párokról, a kínálata mindenki számára tartogat valami különlegeset.

Ráadásul a termékek kifejlesztése során kiemelt figyelmet fordítanak a felhasználói visszajelzésekre, így a kategória folyamatosan bővül olyan újdonságokkal, amelyek még inkább személyre szabottá teszik az intim pillanatokat. A márka szakértői tudásának köszönhetően a Durex kategória termékei nem csupán a szexuális élményeket gazdagítják, hanem a szexuális egészség megőrzésében is segítséget nyújtanak. A Durex kategória így nem csak a gyönyör forrása, hanem a felelős örömszerzés eszköze is.

Showing all 9 results

Nézet: 2 3 4 5 6

Rendezés

Kategóriák

Ár szerint

Hossz

Márka

Kiszerelés

Durex – Classic – Magas Minőségű Óvszer

1 490 Ft5 190 Ft Áfát tartalmaz
3db
12db
18db
Clear

Durex – Extra Safe – Extrém Biztonságos Óvszer

1 490 Ft4 890 Ft Áfát tartalmaz
3db
12db
18db
Clear

Durex – Feel Thin – Élethű Érzés Óvszer

1 290 Ft7 190 Ft Áfát tartalmaz
3db
12db
18db
Clear

Durex – Feel Ultra Thin – Ultra Vékony Óvszer

1 390 Ft4 490 Ft Áfát tartalmaz
3db
10db
Clear

Durex – Intense – Bordázott és Pontozott Óvszer

1 990 Ft8 490 Ft Áfát tartalmaz
3db
10db
16db
Clear

Durex – Mutual Pleasure – Ejakuláció Késleltető Óvszer

1 990 Ft8 990 Ft Áfát tartalmaz
3db
16db
Clear

Durex – PleasureMe – Bordás-Pontozott Óvszer

4 190 Ft4 690 Ft Áfát tartalmaz
10db
12db
Clear

Durex – Real Feel – Latexmentes Óvszer

1 990 Ft6 990 Ft Áfát tartalmaz
3db
10db
16db
Clear