Mit ajándékozzak a páromnak? – Tippek szex játékszerek választásához

A tanácsomat kérte egy férfi, milyen játékszerrel lepje meg a párját. Nagyon szeretett volna egy szexi meglepetést a hölgynek, de elbizonytalanodott, mivel a korábban vásárolt vibrátor nem jött be neki. 

Az első, és legfontosabb tanácsom, hogyha ajándékba szeretnél venni valamit a párodnak, az mindenképpen róla kell, hogy szóljon, nem a te vágyaidról: azaz elsősorban olyat válassz, ami neki fog tetszeni, ne olyat, ami számodra szexi. Kivéve, ha amúgy egy nyitott, bevállalós nőről van szó, akiről már kiderült, hogy vevő az ötleteidre. 

A Facebook csoportomban mindig nagyon izgi elképzelésekkel szoktak elkápráztatni a közösség tagjai, így megkérdeztem őket is erről a témáról. A legtöbben a kommunikáció fontosságát hangsúlyozták, és hogy semmit nem lehet senkire ráerőltetni.

Ha már együtt vagytok egy ideje, nyilván ismered őt, és van fogalmad arról, hogy mit szeret és mit nem. Most nem arra gondolok, hogy 20 cm-es vibrátort, vagy bilincset, hanem egyáltalán, hogy áll a meglepetésekhez, mennyire nyitott a témában.

Hasznos lehet, ha mielőtt bármit veszel, beszélgettek erről. Kinek milyen meg nem élt vágyai vannak, mire lenne nyitott.

Általában a párok erről a kapcsolat elején még szoktak beszélgetni, aztán az unalmas hétköznapokkal ezek el is felejtődnek. Nálatok volt

Nem lehet így konkrét ajánlásokat tenni. Lehet a te párodnak egy szép harisnya is már a határokat feszegeti, másnak

 pedig egy análdugó a titkos vágya. Nem vagyunk egyformák, és ezek dolgok folyamatosan változnak. 

Az is fontos kérdés, hogy mi ezzel a cél. Közös játékba szeretnéd bevonni, vagy azt szeretnéd, ha ő juttathatná magát több örömhöz.

Többen javasolták a társasjátékokat is, de ezekhez is kellő nyitottság kell.

Szex játékszerek

A legjobb tanács, amit adott a csoport, hogy beszélgessetek! Lehet ódzkodik a vibrátortól, de az is jó kérdés, hogy miért. 

  • Érezhet bűntudatot azért, mert az a hiedelme, hogy ilyen eszközt használni “csúnya dolog”, vagy azért, mert nem a párjával élvezkedik, hanem egy tárggyal.
  • Előfordulhat, hogy taszítja a realisztikus megjelenés. 
  • Lehet nincs elég információja róla. 
  • Vagy mint a nők nagy része, nem hüvelyi izgatásra vágyik elsősorban, hanem arra, hogy a csiklóját kényeztessék.

Bármi is az oka, fontos, hogy megértéssel fogadd, és semmiképp se dorgáld le, hogy “de hát ez butaság”!

És ne felejtsd el a legfontosabbat, az ajándéknak róla kell szólnia!

Ajándékozd meg magad Valentin-napra egy állandó boldogságforrással. Valljuk be, hogy a rózsa elhervad a csokoládé pedig csak pillanatnyi kellemes érzést ad. Nem számít, hogy egyedülálló vagy-e vagy kapcsolatban, a Valentin-nap tökéletes ürügy arra, hogy prioritásként kezeld személyes örömödet és befektess néhány új szex játékba.

A Női Boldogság webshopjában találsz különböző tematikus ajándék ötleteket. Böngéssz kedvedre a valentin-napi csomagjaink között.

További inspirációért és tudásért iratkozz fel a Youtube csatornánkra, és keresd a Női Boldogságot az Instán és a Facebookon is!