Hogyan dobják fel a sexy ruhák az együttléteket?

Hogyan dobják fel a sexy ruhák az együttléteket?

Egy hosszú párkapcsolat vagy házasság esetén teljesen normális, ha egy idő után nem úgy élitek a szexuális életeteket a pároddal, mint a friss kapcsolat elején. Az ellaposodás nem egyedi probléma, de érdemes foglalkozni vele. A szexuális élet felpezsdítésének az egyik legnépszerűbb módszere a sexy ruhák, jelmezek és fehérneműk viselése.

Hidd el ez nem klisé, a legtöbb férfi vizuális típus és könnyen beindul a fantáziája, ha meglát téged egy csinos darabban!

Sexy ruhák: Milyet és hogyan válassz?

Ha úgy döntöttél választanál egy-két nem hétköznapi fehérneműt annak érdekében, hogy a kapcsolatotokban újra fellobbantsd a lángot, akkor jó helyen jársz. Lássuk, hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő darabot!

 

1.A legfontosabb, hogy olyat válassz, amiben jól érzed magad! Ha ez a kritérium nem teljesül, akkor nem tudsz majd ellazulni az ágyban, a feszengéssel pedig csak a célod ellenkezőjét éred el.

 

2. Felejtsd el, hogy a sexy ruhák és fehérneműk csak a vékony lányokon mutatnak jól! Ma már annyira nagy választék van, hogy kizárt, hogy valaki ne találna magához illőt. Hidd el a párodnak úgy tetszel, ahogy vagy és egy ilyen darabban is a nőiességedet fogja csodálni, szóval nem éri meg ilyeneken stresszelni magad. Viseld, ami neked tetszik és a magabiztosságoddal le fogod venni őt a lábáról!

 

3.Találd meg a stílusodhoz illőt! Választhatsz visszafogottabb szexi body-t vagy merészebb csipkés fehérnemű szettet is, de ha inkább egy szexi jelmezben éreznéd jól magad, akkor az is szuper választás, különösen egy szerepjátékhoz.

 

4. Ne feledd, hogy bár a párodat szeretnéd meglepni, mégis magadra gondolj a vásárlás során. Hiába vágyik a partnered például arra, hogy diáklány jelmezbe bújj, ha ezt te nem akarod, mert erősen a komfortzónádon kívül esne és kényelmetlenül éreznéd magad benne, akkor ne ezt válaszd.

Mind mindenhol, itt is fontos a kompromisszum! 

Szerepjátékok és hozzá illő sexy ruhák

Amennyiben nyitott vagy a szerepjátékokra és tudod, hogy a párod is szívesen kipróbálná, akkor most ehhez mutatok néhány közkedvelt jelmezt. 

Ha a szerepjátékot egy kis alá-fölérendeltségi viszonnyal is fűszereznéd, akkor jó választás lehet számodra a szobalány jelmez. Ebben az esetben te töltöd be az alávetett szerepét, hiszen sexy szobalányként a dolgod, hogy kiszolgáld partnered kívánságait és vágyait. 

 

Egy rendőrnő jelmezzel azonban ennek ellenkezőjét érheted el. Vagyis te lehetsz a domináns fél a szerepjáték során. Amennyiben nyitottak vagytok a pároddal a BDSM szexre, akkor a jelmezt izgalmas játékszerekkel is kiegészíthetitek. Az ilyen sexy ruhák tökéletes kelléke lehet például egy bilincs pár, vagy egy korbács.

Teljesen érthető, ha úgy érzed erre még nem állsz készen.

Nem mindenkinek való a BDSM, hiszen nagyon fontos a bizalom és egymás tisztelete az együttlétek alatt, hogy mindkét fél élvezni tudja az aktust és az alávetett szerepet betöltő se érezze magát ténylegesen megalázva. 

 

Ha először próbálnád ki jelmezben a szexet, akkor lehetőséged van visszafogott darabokat választani. Sőt első alkalomra ajánlott egy bájos, játékos, de ugyanakkor nőies és sexy darabot választani. Ezeknek a kritériumoknak a szexi cicaruha például tökéletesen megfelel. Több, mint egy fehérnemű, viszont mégsem sarkall egyértelműen dominanciára.

Mindig is ki akartad próbálni milyen lehet egy Playboy nyuszilánynak lenni? Akkor válassz egy igazán vadító nyuszi jelmezt

Szerepjáték előtti tudnivalók sexy ruhák segítségével

Akik először terveznek szerepjátékot kipróbálni, azokkal gyakran előfordul, hogy a sok előkészület után mégis megtorpannak. Gyakori, hogy az embert az együttlét kezdete előtt hirtelen ijedtség és bizonytalanság fogja el. Ilyenkor fontos, hogy tudatosítsd magadban, hogy ez csak egy szerep lesz, amit el fogsz játszani a pároddal intim körülmények között, így nincs mitől tartanod. Ha van bármilyen vágyad, azt az ilyen helyzetekben tudod megélni igazán. 

Azonban alapszabály, hogy még mielőtt belekezdenétek bármilyen szerepjátékba, előtte nyíltan beszéljetek egymással.

Fektessétek le előre a határokat és osszátok meg egymással a vágyaitokat, kívánságaitokat.

Akár BDSM, akár egy lazább szerepjáték, mindig találjatok ki egy biztonsági szót, amit használhattok, ha valami már kellemetlen, vagy túlságosan komfortzónán kívüli.

Ha maradnál a klasszikus daraboknál

A klasszikus, csinosabb fehérneműk is tökéletesek lehetnek arra a célra, hogy fellendítsd a lángot a kapcsolatotokban és a szeretkezéseitek során. Teljesen normális, ha nem tetszenek a merészebb, szerepjátékot kezdeményező darabok.

Ebben az esetben válassz egy kivágott szexi bodyt, vagy egy kifinomultabb, piros babydoll-t! Amennyiben inkább a kétrészes darabokat részesíted előnyben vagy úgy érzed az emelné ki igazán nőies vonásaid, akkor ennek megfelelően válassz szexi fehérneműt.

Már meglévő ruhádat dobnád fel valamivel? Egy combközépig érő szexi harisnya tökéletesen kiegészíti bármelyik fehérneműdet!

Akármilyen sexy ruha mellett is döntesz, az bizonyított, hogy ezeknek a daraboknak önbizalom növelő hatása van. Arról nem is beszélve, hogy ha egy ilyen fehérneműben vagy jelmezben várod otthon a párod, ezt ő egyértelműen kezdeményezésnek fogja venni, ami inkább a férfi partnerre a jellemző. Így ez már önmagában beindítja a férfiakat!

Milyen más izgalmat tudsz csempészni az együttlétekbe?

A sexy ruhák mellett, kipróbálhattok különböző szexjátékokat is, hiszen ezek is színt tudnak vinni a kapcsolatotokba. Mesélt már valaki a párvibrátor előnyeiről? Ez egy olyan speciális készülék, amely már a férfiak örömét is fokozni tudja, szóval, ha közösen kipróbálnátok valami újat, akkor ez egy jó választás lesz!

Egy jópofa társasjáték is meghozhatja a kedveteket egymáshoz, valamint letesztelhetitek mennyire ismeritek egymást! Kezdésnek ez egy szuper módszer, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz!

Az, hogy számodra mi lenne újdonság vagy mi az, amit izgalmasnak találsz az ágyban az rengeteg minden lehet.

Írjatok egy 3-5 pontból álló “kívánságlistát” a pároddal!


Jegyezzétek le a vágyaitokat, amiket szeretnétek együtt megvalósítani, legyen az egy új helyszín, egy extra pozíció, egy különleges játékszer vagy akár egy harmadik személy. Lehet, hogy lesznek egyező pontok is azon a listán, szóval nem érdemes egymás előtt titkolózni. Hozzatok kompromisszumokat és kezdjétek kipipálni a pontokat a listáról!

Ha sok vágy, kívánság és egyéb fantáziátokat izgató ötletetek támadna, akkor havi szintre lebontva is csinálhatok egy listát!

Neked milyen bevált trükkjeid vannak a sexy ruhák mellett a kettőtök közötti tűz életben tartására?

Ha kíváncsi vagy egy-két jelmez részletes bemutatására, vagy többet tudnál meg a BDSM-ről, akkor látogass el a Női Boldogság YouTube csatornájára!